helgen..

denna helg har man ju varit barnledig igen .. kändes konstigt , men på fredagen var ja med Linda och vi åt lite mat tog en drink och sen bar de ner på stan .
Träffade på lite folk på krogen och de var trevligt..

I lördags var ja upp typ vid 10 för telen ringde , det var ett par grannar som ringde och kollade om ja hade el eller inte ..
Stackars er som blev av med elen i lördags !!
Senare på eftermiddagen kom min andra Kära granne ner och drack en kopp kaffe och snackade lite skit .. Oxå väldigt trevligt.. =)
sen tittade man ut och såg vilket vacker väder det va , och ja som skulle ner på stan och möta upp Thilde och hennes pappa , eftersom hon skulle på kalas och ja hade presenten , Lillan hade så roligt på kalaset !! Det var ju på bad huset !! vilket barn tycker inte de e roligt ..
Sen gick ja hem vid 8 tiden och då hade ja fin besök av Louise , så vi avslutade våran lördag med melodi festivalen och sen lite Wallander ! trevligt  trevligt ..

nu har min kära dotter kommit hem iaf . så vi har nyss ätit lite mat.. sen har ja tvättat hela dagen , och fixa lite här hemma .. skönt när allt e klart , men det känns i kroppen att man har gjort fel rörelser eller jobbat för mkt även fast man har ont.
Men det är väl bara att bita ihop och gå vidare ,

Nu ska ja kolla på tv med lillan , får se om man kan hitta nån bra ställning i soffan som inte gör ont !! Yeahh

take care

Kommentarer
Postat av: Jennie

Du är utmanad i min blogg :)

2009-02-08 @ 23:23:24
URL: http://jenniemartenssonahonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback