Gaahhh ...

Uscha ... känner mej verkligen inte kry ... ont i hela kroppen och hes som satan ...Men men har haft fullt upp hela helgen , men vänner och bekanta .. Ska väl snart sätta igång och fixa med lillans födelsedag.. Woho ..Oj oj hur ska ja klara av de .. Men men allt löser sig nog till slut .. ska bara komma på vad man ska köpa till henne !? En cykel eller hål i öronen !? eller kanske båda ? ajja de blir ett senare problem .
Har iaf börja gå aktiveringskurs med Era nere på Jobbet och de verkar flyta på ganska bra .. Hon tränar mest nu med att bara kunna slappna av i andra hundars sällskap.. Inte lätt för henne men hon försöker och de blirt bättre och bättre för varje gång .. Vi ska vara där varje söndag kl 18 =) så Louise sitter barnvakt till lillan då..


Men nu ska ja väl kanske vila lite har skit ont i ryggen och nacken .. så ha de bra .. seee yaaa

Palla

Ehh joo man gör väl d iaf .. hade feber i natt känner mej krasslig som satan , men vet inte ännu om ja ska jobba !
men lite frisk luft har väl ingen dött av eller ? men risken kan ju alltid finnas att man inte haft krafter nog men men ...
få se hur de blir ... ja e trött nu iaf och ska snart iväg med lillan till skolan ....dom har skol foto i dag och i morrn =)
detta blir nog bra
nej nu ska ja väl se till att vakna till lite ha de bra

fuck it



Ja längtar tillbaka hit .. Egypten


as sjuk mår inte alls bra .. så nu tänkte ja att ja får sluta vara sjuk och bli frisk ska ju jobba i morrn ...
Ja har inte varit sjuk länge typ 24 timmar men de räcker .. blää vara sjuk och bråka med en liten terrorist till barn och sen har ja ju min vovve som vill ut och kissa . hon får nöja sig med korta turen  nu när ja e sjuk ..

men ja ja vad ska ja säga .. har inte så mkt att säga har lock för öronen så ja hör typ inget alls .. drygt som faan
och jävlar vad ja nyser Louise skulle bli galen på mej om hon hade varit här ,,,
Ähh fuck it nu ska ja väl se till att fixa lite här hemma ..