Inte långt kvar nu

Ja nu är de onsdag och de är inte många dagar kvar tills man ska åka ..
Längtar ihjäl mej nästan , de e blandat med rädsla oxå iof ..Men vaa faan man lever bara en gång och lev ditt liv till fullo ..
Ja man jobbar som vanligt denna vecka och har haft en hel del saker att göra efter jobbet .. fixa här hemma Packa och fixa .. I morrn ska vi ta sista sprutan innan vi ska åka .. sen ner till apoteket och fixa resten ...woho ..
Har fikat med vänner hela veckan ..Passa på att dricka kaffe innan ja åker .. de e lite roligt ska bara vara borta en vecka .. men de är alltid lika trevlig med besök endå !
Nu ska ja strax få lillan i säng och sen troligen slänga mej i badet och njuta ..Eller om ja gör de senare .. jaja får se .. tror inte de kommer nån mer och fikar idag... Men man vet ju inte ..


Ja har inte så mkt att säga egentligen .. skriver väl bara lite endå ..

Allt rullar på i sin vanliga gång .. fick iof ett brev idag om en klass återträff fårn dom ja gick i 9:an med ..
men ja känner inte riktigt för att gå .. Var nog inte tillräkligt mkt i skolan för att kunna ha kul med dom ..gick ju bara i den klassen i 9.an ,, gick ju i uppsala innan .. Så ja känner ju inte direkt dom så bra för en återträff.. inte min grej ..
kan lika gärna åka till Uppsala och festa istället ..;) Finns lite roligare folk i den staden och den e lite större än Lilla skit Enköping . där alla känner alla och alla snackar skit om alla .. ! Så de kanske e dax att försöka förflytta sig från denna stad suxesivt .. he he

Ha de bra // Tirre



He's just not that into me :'(


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback